Bekijk deze afbeelding van Spel op Groei - Én

Spel

Leren door te spelen. Kinderen doen niet anders. Maar waarom stoppen we daar op enig moment mee? Dat weet ik niet. Wel weet ik dat we er niet mee zouden moeten stoppen. Dus spel wordt een onderdeel van jouw traject. Spelenderwijs leren en ontdekken. Maar zeker ook sport. Want sporten is fysiek en mentaal gezond zolang het een spel is. We zoeken naar het spelen en sporten wat bij jou past.

Sport en spel

Sporten is een spel. Een spel met regels, groepen, sociale omgangsvormen met leden van het team en als team naar niet leden van dat team. Spel is wel veel breder dan dan sport. We zoeken hoe spel (sport, bewegen) jou kan ondersteunen in jouw proces.

Ook gaan we ontdekken waar jij kunt werken vanuit jouw creatieve spel energie. Want als je kunt spelen in je werk of onderneming, dan loopt alles met veel meer voldoening en plezier.

Hoe maken we gebruik van sport en spel in jouw traject?

In jouw proces gaan we op zoek naar de spelvormen die jij kunt inzetten in jouw proces. Omdat spelen het luchtig houdt en fouten maken veroorloofd. Maar er is meer.

Carl G. Jung sprak over het "magische" kind in ieder van ons. Het kind dat vol levensenergie, enthousiasme en verwondering het leven leeft. En daardoor het leven leert.

We zoeken in jouw proces waar jij vanuit jouw "magische" kind gaat spelen en ontdekken. Spelen met je kinderen. Maar ook met je partner en in andere relaties. Ja ook zakenrelaties. In je werk of je onderneming. Bij de inrichting van je huis of tuin. Het kiezen van een andere auto (ik ben benieuwd wat voor kleur je kiest?).

We gaan op zoek naar de volwassen vormen van spelen vanuit jouw innerlijk "magische" kind.

Zoeken
Laatste Blogs
Bekijk deze afbeelding van Introvert, extrovert of ... op Groei - Én
Introvert, extrovert of ...

Wat ben jij? Introvert of extravert?

Bekijk deze afbeelding van Wat hebben natuurkrachten met jou te maken? op Groei - Én
Wat hebben natuurkrachten met jou te maken?

Natuurkrachten fascineren mij. Ik gebruik ...