Bekijk deze afbeelding van Geur op Groei - Én

Geur

Onze neus heeft het druk. Want wat ruiken we allemaal wel niet. De hele dag door. Allemaal geuren die we aangenaam, niet aangenaam, subtiel of overheersend vinden. En als we ze dan toch waarnemen. Dan maar direct inzetten in je proces!

Hoe maken we gebruik van geur in jouw proces?

Geur komt op een manier binnen waar woorden niet kunnen komen. Woorden gaan altijd door onze mentale filters. En soms filteren we net wat te veel of niet helemaal zuiver. Bij geur speelt dat een stuk minder.

Geuren hebben directe invloed op onze gemoedstoestand. Geuren kunnen ons vrolijk en opgewekt stemmen. Geuren associeren met ervaringen. En goed uitgekozen pure geuren kunnen processen op een heel natuurlijke wijze ondersteunen. Ik ben benieuwd wat de geur is die bij jou past op dit moment?

Voorbeeld van geur

Één van de natuurlijke geuren die ik vaak gebruik is de geur van olie uit Cederhout. Het heeft iets "open haard" achtigs. En dat associeert bij mij automatisch met warmte. Omdat het ook een olie is met een duidelijk huidverzorgend karakter gebruik ik de olie uit Cederhout vaak als aftershave na het scheren. En op emotioneel en mentaal vlak ondersteunen de oliën uit hout op het gebied van gronding en balans. Altijd fijn!

Aanbod geur

Gratis!

Voor een informatief gesprek over het inzetten van olie en geur van 45 minuten breng ik geen kosten in rekening. Een gesprek kan in mijn praktijkruimte of online via beeldbellen. En na afloop krijg je een kleine probeer hoeveelheid mee of ontvang je deze thuis per post.

Ga je over tot aanschaf dan zijn de prijzen afhankelijk van het product en de manier van afnemen. Ook daar vertel ik je over tijdens ons gesprek.

Wat kost het?

Ook geef ik een behandeling van geur en massagetechnieken. Deze behandeling is in mijn praktijkruimte. Een sessie plan ik in voor 1,5 uur, waarvan je 45 minuten de geur-behandeling ondergaat.

Voor de sessie betaal je €95,- (exclusief Btw, dit is €114,95 inclusief Btw).

Voor een abonnement van 5 sessies betaal je €400,- (exclusief Btw, dit is €484,- inclusief Btw)

Zoeken
Overige diensten
Laatste Blogs
Bekijk deze afbeelding van Introvert, extrovert of ... op Groei - Én
Introvert, extrovert of ...

Wat ben jij? Introvert of extravert?

Bekijk deze afbeelding van Wat hebben natuurkrachten met jou te maken? op Groei - Én
Wat hebben natuurkrachten met jou te maken?

Natuurkrachten fascineren mij. Ik gebruik ...