Wat kan ik voor jou betekenen?

Individuele gesprekken

In een 1 op 1 gesprek kijken we naar wat jij wilt bereiken.

  • Waar loop je tegenaan?
  • Welk resultaat heb je voor ogen?

En misschien is dat niet direct helder. Dan kijken we daar ook naar.

We gaan uit van overzichtelijke trajecten. Telkens na 4 of 5 sessies hebben we een kort moment om te evalueren. Dan kijken we even terug en zien of en hoe we met elkaar verder gaan.

Gesprekken vinden plaats in mijn kantoor-/praktijkruimte of online via beeldbellen. Er zijn ook mogelijkheden elkaar buiten te ontmoeten tijdens een wandeling of op een locatie die voor ons beiden heel geschikt is.


Werken in kleine groepen

Regelmatig organiseer ik sessies in kleine groepen. Tijdens een dag of dagdeel rondom een thema. De kracht van een kleine groep is dat alle deelnemers tijd en middelen apart hebben gezet om zichzelf persoonlijk te ontwikkelen. Dat werkt vaak als een versneller van een proces. Bovendien leren we van elkaar.


Klank

Klank is een hoorbare trilling. Een trilling binnen het bereik van het trommelvlies waardoor we een geluid horen. Maar ook wanneer de trilling buiten het bereik van ons gehoororgaan ligt, kunnen we de trilling waarnemen.

Een klankschaal geeft een trilling die deels hoorbaar maar voor een groot deel ook niet waarneembaar is door ons gehoor. De trilling kan op heel intense wijze iets goeds voor jouw bewerken.

Ik werk met klankschalen als tool binnen coaching. Ook bied ik lichaamsbehandelingen waarbij een schaal op het lichaam in trilling gebracht wordt. Hierdoor werkt de trilling heel direct door in je lijf.

Veel mensen ervaren dit als een weldaad. (Warme) gevoelens gaan stromen. Je denken wordt verfrist. Of je lijf wordt gevitaliseerd.


Geur

Geuren kunnen mentaal een heel krachtige uitwerking hebben. Etherische olie bevat de geur uit de natuur. En mits het flesje olie ook puur bevat wat oorspronkelijk in de bloem, plant, vrucht of boom zit, kan dit een verrassend en verbluffend effect op je hebben.

Tijdens een consult zoeken we naar wat jij nodig hebt en welke olie bij jou aanslaat. Vaak als onderdeel van coaching. Een consult kan ook los van een coachingstraject staan.

Naast een consult bied ik lichaamsbehandelingen met olie en massagetechnieken. Deze behandelingen staan bekend onder Aroma Touch behandelingen of Symphony of the Cells.


Spel

Spelen in je werk, je onderneming, binnen relaties, in je gezin, enzovoort. Spelen is een belangrijk onderdeel van ontdekken vanuit vrijheid. Want binnen spel is ruimte om iets niet in één keer goed te hoeven doen.

Sport = spel! Ook kan beweging en sport een onderdeel zijn binnen mijn coaching. Ik ben geen personal trainer maar werk daar graag mee samen. Wel ben ik multisport docent voor kinderen en heb een eigen kinder-sportclub. Ik ben opgeleid tot Athletic Skills Model - instructeur.


Verbinden en ontmoeten

Contact

Zullen we binnenkort afspreken om echt even te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Ik kijk er echt naar uit om meer van jou te horen.
En wat wil jij?

Jezelf ontvouwen vanuit jouw kern!

Wil jij jezelf ontdekken? Wil jij meer zicht op wie je in je kern bent? En wil je onderzoeken hoe je hier uitdrukking aan kunt geven? Dan kan ik je hierin ondersteunen.